Kledij

Uniform

Je hebt maar één blik nodig om te weten: dat is Chiro. Je herkent ons aan onzuniform2e Chirokleren. We zien er allemaal anders uit maar toch is het duidelijk dat we samen horen. En dat is nu net waarom we voor Chirokleren kiezen. Ons uniform bestaat uit een beige rok of broek, een rode T-shirt en een blauwe sweater of hemd. In de Chirowinkel ‘de Banier’ kan je het officiële uniform aanschaffen, maar dat is pas verplicht vanaf de Kwiks. Het hoeft ook niet meteen aangeschaft te worden, laat je kind gerust eerst eens proeven van de Chiro. In de Banier kan je de kleren passen en je vindt er het hele assortiment. Een volledig uniform kost afhankelijk van de maat ongeveer 90 euro voor de kleinsten en 110 euro voor de grootsten. Dit is niet goedkoop, maar het gaat wel ontzettend lang mee. De dichtstbijzijnde Banier vind je in het Hoefslagstraatje 1 in Gent. Voor meer informatie kan je terecht op http://www.debanier.be.

Wanneer u de kledij in de Banier te duur vindt, kunt u ons altijd contacteren. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan tweedehandskledij. Vraag dit gerust eens na bij de leiding.

Zelf hebben wij een eigen trui! Deze kost 30 euro. Kom gerust eens langs om te passen!

Wanneer u de kledij in de Banier te duur vindt, kunt u ons altijd contacteren. Wij hebben namelijk een groot assortiment aan tweedehandskledij.