Mosselsouper

Chiro Samjolé & Brug present: mosselsouper 2020!

De mosselen worden geserveerd tussen 18u en 21u in de eetzaal van de Sint-Laurensscholen Secundair Onderwijs Patronagestraat 51, 9060 Zelzate.
Dit jaar werken wij met shiften om de wachttijden te verminderen. U kan kiezen om te komen eten vanaf 18u of vanaf 20u.

Zijn mosselen niet echt uw ding? Geen probleem, want er wordt ook heerlijke vol-au-vent met kroketjes voorzien. De allerkleinsten (tot 12 jaar) kunnen hun buikjes vullen met een lekkere smulbox vol verrassingen. Ook aan de vegetariërs hebben we gedacht, dus zij zijn ook van harte welkom!

Mocht je die avond al andere eetplannen hebben, kom dan gerust eens langs om samen met ons een glaasje te drinken. Om de bediening vlot te laten verlopen werken we dit jaar ook met drankkaarten. Vergeet dus niet even langs de kassa te passeren voor je aan tafel gaat.

Wij serveren:
Mossel groot = €17
Mossel klein (tot 12 jaar) = €14
Vol-au-vent groot = €14
Vol-au-vent klein (tot 12 jaar) = €12
Veggie = €10
Smulbox (tot 12 jaar) = €5

Dit jaar werken we terug met een inschrijvingssysteem! Via http://bit.ly/Mosselsouper2020 ben je in een mum van tijd ingeschreven. Je bent pas ingeschreven als je het gepaste bedrag gestort hebt voor 7 maart op volgend rekeningnummer:
BE40 4460 6036 5163
Vergeet je naam en bestelling niet te vermelden.

Inschrijven kan tot 7 maart!

Graag tot dan!
De leiding
Fien, Febe, Lijs, Linde, Leonie, Hanne, Fleur, Louise, Emma, Joke, Briek, Ian, Daan, Tjorven, Cas, Egon, Xander, Nick, Lukas, Thor, Jari en Seppe