De Leiding

Een fantastische 9-koppige leidingploeg staat elke zondag klaar om jullie favoriete dochters elke week opnieuw een leuke zondagnamiddag vol spelplezier te bieden!

Leiding van de speelclubs

img_8131-1

Hanne

Ik ben geboren op 27 januari 2001 en woon in Wachtebeke. Ik studeer Handelswetenschappen aan de UGent. Mijn lievelingsspelletjes zijn dunne Berta en afteltikkertje maar eigenlijk vind ik alle spelletjes leuk! Je kan mij blij maken met lekker ongezond eten zoals pizza en frietjes! Mijn droom is om heel veel te reizen en zo andere culturen en talen te leren kennen. In mijn eerste twee jaar leiding gaf ik leiding aan de tippers en dit jaar geef ik leiding aan de kleine speelclubs!

Fleur

Ik ben geboren op 15 februari 2001 en woon in Assenede. Ik studeer biowetenschappen aan UGent. Ik ben graag bezig. Chiro, paardrijden, afspreken met vrienden, familie zijn dingen waarvoor ik altijd te vinden ben! Spelletjes die je in team kan spelen vind ik heel erg leuk! Maar ook voor een vuil spelletje, een stadsspel groot of klein sta ik altijd paraat. Ik heb een paardje Verdi een een superlief hondje Kwinta dat heel graag meegaat met onze chiro op kamp! Met frietjes (met veel mayonaise!) kan je mij altijd heel erg blij maken. Mijn crush is mijn vriendje Mauro.  Twee jaar geleden gaf ik leiding aan de lieve tippers en dit jaar sta ik voor de tweede keer op rij bij die kleine bengeltjes (ja de lieve zotte speelclubs).

Emma

Ik ben geboren op 6 september 2001 en ik woon in het kleine Wachtebeke. Momenteel studeer ik  Communicatiemanagement op de Arteveldehogeschool. Mijn lievelingsspel is vuil spel en mijn lievelingseten is pasta. ‘s Nachts word ik liever door niks of niemand wakker gemaakt (tenzij je een heel goede reden hebt) want slapen is heilig voor mij. Mijn celebrity crush is Ed Westwick aka Chuck Bass van Gossip Girl. Mijn eerste jaar als leiding mocht ik geven aan de tippers. Vorig jaar speelde ik superleuke spelletjes met de kwiks en dit jaar zijn de kleine speelclubs aan de beurt!

 

Leiding van de kwiks

IMG_8243

Linde

Ik ben geboren op 19 oktober 1999 en woon in Assenede. Ik studeer Bedrijfspsychologie en Personeelsbeleid aan UGent. Mijn lievelingsspel is een fretquiz. Om samen 5 borden spaghetti te eten mag je me dus gerust om 4u ‘s nachts wakker maken. Bruno Mars is meer dan mijn celebrity crush. Mijn allergrootste droom is om mijn dromen te onthouden. 3 jaar geleden gaf ik leiding aan de kwiks, in mijn 2e jaar waren de puberende tiptiens aan de beurt, vorig jaar waagde ik me aan de tiktokkende tippers en nu geef ik opnieuw leiding aan de kwikskes!

Louise

Ik ben geboren op 9 augustus 2001. Ik woon in Overslag. Ik zit dit jaar in het tweede jaar van mijn studie sociaal werk op HoGent. Ik zit al sinds mijn 6 jaar in de chiro en ik amuseer mij bij bijna elk spel! Wilde spelletjes waar je je vuil kan maken vind ik toch het leukste en ik win dan ook graag. Maar met een rustig middagje macramé en knutselen maak je mij ook altijd blij. Wat ik het liefste doe is eten, op elk moment van de dag. Ik hou heel erg van de zon en dus ook van de zomer, ook al ga ik 1 keer in het jaar skiën en dat vind ik geweldig ! Zoals iedereen wel weet is mijn lievelingsdier een alpaca, maar eigenlijk hou ik van alle beestjes. Mijn allergrootste droom is om heel de wereld rond te reizen (en natuurlijk al het eten overal te proeven). In mijn eerste jaartje als leidster mocht ik leiding geven aan de megawijze kwiks! Vorig jaar waren de tippers aan de beurt en dit jaar sta ik terug bij de SUPER enthousiaste kwiks.

 

Leiding van de tippertiens

1535d7df-543d-40cd-84fc-177b86876c96

Lijs

Ik ben geboren op 10 mei 1999. Ik woon in Ertvelde. Ik studeer Verpleegkunde aan de Arteveldehogeschool te Gent. Mijn lievelingsspel is omgekeerd verstoppertje in het gebouw. Bij spelletjes speel ik graag al eens vals maar dit zal niemand opmerken. Stoverij met frietjes is het van het. Mijn allergrootste droom is om ooit de aftrap te geven bij een match van Waasland-Beveren. Mijn grootste crush is de knappe oudleider van de jongenschiro. Mijn eerste jaar gaf ik leiding aan de o zo lieve speelclubs daarna aan de tiptiens, vorig jaar aan de kwikiess en dit jaar aan de pubers van de tippertientjes!

Leonie

‪Ik ben geboren op 5 november 1999 en woon in Assenede. Ik studeer dit jaar af als vroedvrouw! JOEPIEEE, ik kijk hier enorm naar uit! 16 jaar geleden startte ik mijn chirocarrière, vanaf dan kon je mij alle zondagen terugvinden op ons chiroplein. Mijn lievelingsspel is iets waar veel actie in zit of een zotte escaperoom. Mijn crush is mijn boyfriend Sander. In mijn eerste jaar leiding stond ik bij de supertoffe tippers, het jaar daarna stond ik bij de kleinsten van de chiro namelijk de speelclubjes en toen kwamen de eigenwijze maar oh zo fantastische tiptientjes . Dit jaar ga ik er terug ten volle voor bij de tippertiens! ‬
 
 

Leiding van de aspi’s

IMG_8242

Febe 

Hallokidoki, mijn naam is Febe. Ik ben geboren op 22 maart 1999. Ik zit in mijn laatste jaar bachelor Orthopedagogie op Hogent. . Mijn lievelingsspel is een uitdagend stadsspel, hier kan ik dan ook volledig in opgaan! Al heb ik evengoed ook graag een rustig knutselmiddagje. Waar ik altijd blij van word? (video’s van) puppy’s!! Mijn celebritycrushes momenteel zijn Kit Harrington (die van Game of thrones), Noah Centineo en ook wel Bradley Cooper (al is die wel wat te oud.. ☹). Ondertussen is dit al mijn 4e jaar leiding. Iets met de tijd die vliegt en amuseren. In mijn eerste jaar gaf ik leiding aan de kwiks, dan aan de tiptiens en vorig jaar aan de Speelclubs. Dit jaar probeer ik samen met Joke de enthousiaste (soms ook wat luie) aspi’s onder controle te houden! 😉

Joke

Ik ben geboren op 2 oktober 2001 en woon in Wachtebeke. Momenteel ben ik tweedejaarsstudende Orthopedagogie op HoGent. Al sinds mijn 6 jaar besteed ik mijn zondagen op ons chiroplein. Twee jaar geleden gaf ik leiding aan de lieve Kwikkies, vorig jaar stond ik bij de wijze Tiptiens en ook dit jaar koos ik ervoor om weer bij dezelfde leden te staan, die ondertussen al Aspi zijn geworden. Ik amuseer me het meest bij stadsspelen of droppings maar een chill filmavondje met massages, eten, armbandjes maken, … mag volgens mij zeker ook niet ontbreken bij een tof chirojaar/kamp. Mijn grootste droom is om zoveel mogelijk vrijwilligerswerk te doen en te reizen in het buitenland. Het liefst in Afrika want daar ligt mijn hart toch wel. Kortom, genieten van het leven vind ik ’t allerbelangrijkste en ik kan toch wel zeggen dat de chiro hier een grote rol in speelt voor mij.