De Leiding

Deze fantastische 12-koppige leidingsploeg staat (bijna) elke zondag klaar om jullie favoriete dochters elke week opnieuw een leuke zondagnamiddag vol spelplezier te bieden!

Leiding van de speelclubs

Processed with VSCO with a4 preset

Leonie

Ik ben geboren op 5 november 1999. Ik woon Assenede en Zelzate. Ik zit nu in mijn eerste jaar vroedkunde op Arteveldehogeschool te Gent. Mijn lievelingsspel is een groot stadsspel. Ik word gelukkig van veel dingen, maar waar je me altijd zal zien lachen is bij mijn vrienden. Mijn celebrity crush is Leonardo DiCaprio. Mijn grootste droom is om als vroedvrouw te werken in ontwikkelingslanden. Vorig jaar stond ik bij de tippers en dit jaar geef ik leiding aan de speelclubs.

Maïka

Ik ben geboren op 12 maart 1997. Mijn lievelingsspel is een stadspel! Met gezelschapsspelletjes spelen kan je me altijd blij maken! Joaquin Phoenix is mijn celebrity crush. Mijn allergrootste droom is veel hondjes hebben en wonen in Hawaï. Ik gaf in 2016-2017 leiding tippers , 2017-2018 aan de aspi’s en dit jaar aan de speelclubs.

Axelle

Ik ben geboren op 28 juni 2001, wat mij dus 17 jaar oud maakt! Ik woon in Wachtebeke en Oostakker. Ik studeer de richting wetenschappen-wiskunde op Edugo De Toren. Voor pizza of pasta mag je altijd mijn nachtrust komen verstoren!! Mijn grootste droom is om een wereldreis te maken. Ik ben in mijn eerste jaar als leidster enorm blij om leiding te geven aan de allerliefste speelclubs!!

Leiding van de kwiks

foto kwiks

Fien

Ik ben geboren op 5 maart 1998 en woon in Assenede. Ik studeer Revalidatiewetenschappen en Kinesitherapie aan UGent. Mijn lievelingsspelletjes zijn de spelletjes waar ik héél vuil van word. Met Chinees eten kan je me altijd blij maken. John Travolta a.k.a. Danny Zuko is mijn celebrity crush. Mijn allergrootste droom is de wereld zien. Ik gaf in 2016-2017 leiding aan de speelclubs, in 2017-2018 aan de aspi’s, en dit jaar aan de kwiks!

Joke

Ik ben geboren op 2 oktober 2001 en woon in Wachtebeke. Ik studeer Humane Wetenschappen op Edugo de toren. Ik speel veel spelletjes graag maar in een stadsspel of een dropping amuseer ik me toch het meest! Ten volste genieten van het leven vind ik het belangrijkste. Na 11 jaren als lid kijk ik er zeker naar uit leidster te worden.

Louise

Ik ben geboren om 9 augustus 2001. Ik woon in Overslag en zit ik het 6de middelbaar en studeer humane wetenschappen. Ik zit al sinds mijn 6 jaar in de chiro en ik amuseer mij bij bijna elk spel! Wat ik het liefste doe is eten. Je kan me met elk soort voedsel wel gelukkig maken! Mijn allergrootste droom is om heel de wereld rond te reizen (en natuurlijk al het eten overal te proeven). In mijn eerste jaartje als leidster mag ik leiding geven aan de mega wijze kwiks!

Leiding van de tippers

Hanne

Ik ben geboren op 27 januari 2001 en woon in Wachtebeke. Ik zit nu in mijn laatste jaar Economie Talen aan Edugo De Toren te Oostakker. Mijn lievelingsspelletjes zijn Dunne Berta en afteltikkertje maar eigenlijk vind ik alle chirospelletjes leuk! Je kan mij blij maken met lekker ongezond eten zoals pizza en frietjes! Mijn celebrity crush is Zac Efron. Mijn droom is om heel veel te reizen en zo andere culturen te leren kennen. In mijn eerste jaar als leiding ben ik vereerd leiding te mogen geven aan de super coole tippersss!

Fleur

Ik ben Fleur en ik woon in Assenede. Ik ben jarig op 15 februari en ben nu 17 jaar oud. Ik studeer mijn laatste jaar wetenschappen wiskunde op Sint-Laurens Zelzate. Ik ben heel graag bezig. Paardrijden, dingen samen doen met vrienden of familie en natuurlijk leiding zijn zijn dingen waar ik super blij van word. En zeker als ik leiding mag geven aan de liefste tippers! Voor een samenspel of een stadspel sta ik altijd klaar. Ook zal ik het niet erg vinden als je me ‘s nachts wakker maakt voor een nachtspel. Genieten van elke dag en doen wat je graag doet zijn mijn motto’s in het leven!

Emma

k ben geboren op 6 september 2001 en woon in Wachtebeke. Ik zit in mijn laatste jaar van de middelbare school en volg de richting Latijn-moderne talen op Edugo de Toren, in Oostakker. Mijn lievelingsspel is “Weerwolven” en mijn lievelingseten is pasta. Mijn celebrity crush is Ed Westwick. Dit jaar geef ik mijn eerste jaar leiding aan de tippers 🙂

Leiding van de Tiptiens

foto tiptiens

Febe

Ik ben geboren op 22 maart 1999. Ik woon in Assenede en Lovendegem. Ik studeer orthopedagogie aan Hogent. Ik speel bijna alle spelletjes graag, maar in een leuk stadsspel kan ik mij pas echt inleven! Mijn celebrity crush is zonder twijfel Theo James. Ik word blij van warme knuffels van mijn vrienden en familie, puppy’s en frietjes! Mijn allergrootste droom is om iedereen in mijn omgeving gelukkig te zien, en mijn eigen gezinnetje hebben. Ik zit nog niet heel lang in de chiro, maar ben heel blij dat ik toch besloten heb om in de chiro te gaan en leidster te worden. Ik gaf vorig jaar leiding aan de kwiks, en dit jaar aan de tiptiens!

Lijs

Ik ben geboren op 10 mei 1999. Ik woon in Ertvelde. Ik studeer Verpleegkunde aan Arteveldehogeschool te Gent. Mijn lievelingsspel is een bosspel of iets met veel actie. Bij spelletjes speel ik graag al eens vals maar dit zal niemand opmerken (hoop ik). Met chinees mag je altijd eens komen aanbellen. Mijn allergrootste droom is om ooit de aftrap te geven bij een match van Waasland-Beveren. Mijn grootste crush is Ian Seynaeve. Vorig jaar hield ik de kleinsten in bedwang maar dit jaar sta ik bij de mega wijze tiptiens!!

Linde

Ik ben geboren op 19 oktober 1999 en woon in Assenede. Ik studeer Psychologie aan UGent. Mijn lievelingsspel is een quiz. Voor spaghetti mag je me om 4h ’s nachts wakker maken. Bruno Mars is meer dan mijn celebrity crush. Mijn allergrootste droom is om mijn dromen te onthouden. Vorig jaar gaf ik leiding aan de kwiks, maar dit jaar zijn de puberende tiptiens mijn allerliefste leden.