De Leiding

DSC08384 - favo lachend - kopie

Een fantastische 13-koppige leidingploeg staat elke zondag klaar om jullie favoriete dochters elke week opnieuw een leuke zondagnamiddag vol spelplezier te bieden!

 

Leiding van de speelclub

MARIE

Ik ben geboren op 22 oktober 2004 en woon in Zelzate. Ik zit nu in mijn laatste jaar STEM op Sint-Laurens. Ik hou van vlaggenroof en de knutselavond op kamp is ook al altijd een van mijn favoriete activiteiten. De maaltijden op kamp zijn mijn lievelingseten. Johnny Depp is mijn celebrity crush en ik geef leiding aan de speelclubs.

LOTTE

Ik ben geboren op 23 maart 2004 en woon in Zelzate. Ik studeer Jeugd en gehandicaptenzorg en zit nu in het 6de middelbaar. Ik heb niet echt een lievelingsspel want vind alle spelletjes wel leuk, maar als ik 1 moet kiezen is het dikke Berta. Ik vind pizza en frietjes heel erg lekker en hier word ik blij van. Mijn droom is om later nog heel veel te reizen. Ik geef nu mijn eerste jaar leiding aan de speelclubs.

MORGAN

Ik ben geboren op 19 februari 2004 en woon in Zelzate. Op school doe ik de richting GWW. Een actief stadsspel vind ik zeker leuk maar de simpelere spelletjes zoals afteltikkertje of dunne Berta vind ik zeker ook fijn! Wat ik heel graag eet is pizza of frietjes. In mijn vrije tijd vind ik het altijd leuk om af te spreken met vrienden of gaan winkelen. Samen met Lotte en Marie proberen we er elke zondag een leuk dag van te maken voor de speelclubs!
 

 

Leiding van de kwiks

CATO

Ik ben geboren op 2 januari 2004 en woon in het oh zo mooie Zelzate. Ik zit momenteel in mijn 6e jaar wetenschappen-wiskunde-STEM op Sint-Laurens. Ik zit al sinds mijn 6 jaar in de Chiro en de wildere spelletjes zijn al sinds dag 1 mijn favoriet! Ik eet zowat alles super graag met uitzondering van courgette en vanille. Mijn grote droom is het verslaan van mijn papa bij armworstelen. Mijn celebrity crush is toch wel de jonge Leonardo DiCaprio ten tijden van Titanic!

EMMA V

Ik ben geboren op 20 september 2004 en woon in Zelzate. Ik zit in het 6de middelbaar en volg de richting Gezondheids- en welzijnswetenschappen op het koninklijk atheneum Zelzate. Al van mijn 6 jaar zit ik in de Chiro en ga ik elke zondag met volle plezier naar de Chiro (bijna elke zondag ;)) Mijn favoriete spel is toch wel een stadsspel, daar ga ik altijd volledig voor! Maar samen met z’n allen rustig een filmpje kijken vind ik ook altijd leuk. Mijn celebrity crush is Justin Bieber. Wat ik het liefste doe is afspreken met mijn vriendinnen en mij bezig houden met de Chiro natuurlijk. Ik geef mijn eerste jaar leiding aan de lieve kwiks!

 

 

Leiding van de tippers 

JOKE

Ik ben geboren op 2 oktober 2001 en woon in Wachtebeke. Momenteel ben ik derdejaarsstudente Orthopedagogie op HoGent. Al sinds mijn 6 jaar besteed ik mijn zondagen op ons chiroplein. Drie jaar geleden gaf ik leiding aan de lieve kwikkies, de twee jaren daarna stond ik bij de wijze tiptiens en aspi’s en dit jaar koos ik voor de tippers! Ik amuseer me het meest bij stadsspelen of droppings maar een chill filmavondje met massages, eten, armbandjes maken, … mag volgens mij zeker ook niet ontbreken bij een tof chirojaar/kamp. Mijn grootste droom is om zoveel mogelijk vrijwilligerswerk te doen en te reizen in het buitenland. Het liefst in Afrika want daar ligt mijn hart toch wel. Kortom, genieten van het leven vind ik ’t allerbelangrijkste en ik kan toch wel zeggen dat de Chiro hier een grote rol in speelt voor mij.

KAAT

Ik ben Kaat Van Kerkhove, 17 jaar en mijn favoriete Chiro activiteit is vaksleuren of dikke Bertha! Ik studeer gezondheids- en welzijnswetenschappen op het Koninklijk atheneum Zelzate. Mijn lievelingseten is balletjes in tomatensaus. Een grote droom van mij is om eens een wereldreis te maken en te skydiven. Mijn celebrity crush is Tom Holland!

LENA

Mijn naam is Lena. Ik ben geboren op 6 mei 2004 en ik woon in Wachtebeke. Ik zit in mijn laatste jaar middelbaar en volg de richting humane wetenschappen. Ik geef nu mijn eerste jaar leiding aan de tippers❤️. Mijn lievelingsspel is een een rustige quiz of een leuk stadsspel. Voor spaghetti mag je mij altijd wakker maken mmmmmh! Mijn celebrity crush is Justin Bieber en mijn echte crush is mijn boyfriend Enrico. Wat ik het liefst doe is tijd spenderen op de chiro en spelen met mijn schattig dochtertje Olivia.

 

Leiding van de tiptiens

FLEUR

Ik ben geboren op 15 februari 2001 en woon in Assenede. Ik studeer biowetenschappen aan UGent. Ik ben graag bezig. Chiro, paardrijden, afspreken met vrienden, familie zijn dingen waarvoor ik altijd te vinden ben! Spelletjes die je in team kan spelen vind ik heel erg leuk! Maar ook voor een vuil spelletje, een stadsspel groot of klein sta ik altijd paraat. Ik heb een paardje Verdi een een superlief hondje Kwinta dat heel graag meegaat met onze Chiro op kamp! Met frietjes (met veel mayonnaise!) kan je mij altijd heel erg blij maken. Mijn crush is mijn vriendje Mauro.  Drie jaar geleden gaf ik leiding aan de lieve tippers. Daarna stond ik twee jaar bij die kleine bengeltjes, dit jaar zijn de tiptiens aan de beurt!

EMMA VP

Ik ben geboren op 6 september 2001 en ik woon in het kleine Wachtebeke. Momenteel studeer ik  Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool. Mijn lievelingsspel is een quiz en mijn lievelingseten is pasta. ‘s Nachts word ik liever door niks of niemand wakker gemaakt (tenzij je een heel goede reden hebt) want slapen is heilig voor mij. Mijn celebrity crush is Ed Westwick aka Chuck Bass van Gossip Girl. Mijn eerste jaar als leiding mocht ik leiding geven aan de tippers. Het jaar daarna speelde ik superleuke spelletjes met de kwiks. Daarna waren de kleine speelclubs aan de beurt en dit jaar sta ik paraat voor die gekke tiptiens.

 

Leiding van de aspi’s

HANNE

Ik ben geboren op 27 januari 2001 en woon in Wachtebeke. Ik studeer Handelswetenschappen aan de UGent en zit nu in mijn 3de jaar. Mijn lievelingsspelletjes zijn dunne Berta en afteltikkertje maar eigenlijk vind ik alle spelletjes leuk! Je kan mij blij maken met lekker ongezond eten zoals pizza en frietjes! Mijn droom is om heel veel te reizen en zo andere culturen en talen te leren kennen. In mijn eerste twee jaar leiding gaf ik leiding aan de tippers en vorig jaar gaf ik leiding aan de kleine speelclubs. Dit jaar koos ik voor de oudsten, de aspi’s!
 

LOUISE

Ik ben geboren op 9 augustus 2001. Ik woon in Overslag. Ik zit dit jaar in het derde jaar van mijn studie sociaal werk op HoGent. Ik zit al sinds mijn 6 jaar in de Chiro en ik amuseer mij bij bijna elk spel! Wilde spelletjes waar je je vuil kan maken vind ik toch het leukste en ik win dan ook graag. Maar met een rustig middagje macramé en knutselen maak je mij ook altijd blij. Wat ik het liefste doe is eten, op elk moment van de dag. Ik hou heel erg van de zon en dus ook van de zomer, ook ga ik 1 keer in het jaar skiën en dat vind ik geweldig ! Zoals iedereen wel weet is mijn lievelingsdier een alpaca, maar eigenlijk hou ik van alle beestjes. Mijn allergrootste droom is om heel de wereld rond te reizen (en natuurlijk al het eten overal te proeven). In mijn eerste jaartje als leidster mocht ik leiding geven aan de megawijze kwiks! Twee jaar geleden waren de tippers aan de beurt. Vorig jaar gaf ik leiding aan de kwiks en dit jaar sta ik bij de aspi’s!