De Leiding

305797573_3348872598714887_6036087220734080446_n

Een fantastische 11-koppige leidingploeg staat elke zondag klaar om jullie favoriete dochters elke week opnieuw een leuke zondagnamiddag vol spelplezier te bieden!

 

Leiding van de speelclub

HANNE

Ik ben geboren op 27 januari 2001 en woon in Wachtebeke. Ik studeer Handelswetenschappen aan de UGent en zit nu in mijn 4de jaar. Mijn lievelingsspelletjes zijn dunne Berta en afteltikkertje maar eigenlijk vind ik alle spelletjes leuk! Je kan mij blij maken met lekker ongezond eten zoals pizza en frietjes! Mijn droom is om heel veel te reizen en zo andere culturen en talen te leren kennen. In mijn eerste twee jaar leiding gaf ik leiding aan de tippers, daarna aan de kleine speelclubs en aan de oudsten. Dit jaar koos ik weer voor de kleinsten, de schattigste speelclubs!

KAAT

Ik ben Kaat Van Kerkhove, 18 jaar en mijn favoriete chiroactiviteit is vaksleuren of dikke Berta! Ik studeer Bedrijfsmanagement aan Artevelde. Mijn lievelingseten is frietjes! Een grote droom van mij is om eens een wereldreis te maken en te skydiven. Mijn celebrity crush is Tom Holland! Vorig jaar gaf ik leiding aan de ondeugende tippers. Dit jaar zijn de speelclubs aan de beurt!

EMMA VP

Ik ben geboren op 6 september 2001 en woon in het kleine Wachtebeke. Momenteel studeer ik Communicatiemanagement aan de Arteveldehogeschool. Mijn lievelingsspel is een quiz en mijn lievelingseten is pasta. ‘s Nachts word ik liever door niks of niemand wakker gemaakt (tenzij je een heel goede reden hebt) want slapen is heilig voor mij. Mijn celebrity crush is Ed Westwick aka Chuck Bass van Gossip Girl. Mijn eerste jaar als leiding mocht ik leiding geven aan de tippers. Het jaar daarna speelde ik superleuke spelletjes met de kwiks. Daarna waren de kleine speelclubs en de gekke tiptiens aan de beurt. Dit jaar sta ik weer paraat voor die schattigste afdeling, de speelclub!
 

 

Leiding van de kwiks

FLEUR

Ik ben geboren op 15 februari 2001 en woon in Assenede. Ik studeer biowetenschappen aan UGent. Ik ben graag bezig. Chiro, paardrijden, afspreken met vrienden, familie zijn dingen waarvoor ik altijd te vinden ben! Spelletjes die je in team kan spelen vind ik heel erg leuk! Maar ook voor een vuil spelletje, een stadsspel groot of klein sta ik altijd paraat. Ik heb een paardje Verdi een een superlief hondje Kwinta dat heel graag meegaat met onze Chiro op kamp! Met frietjes (met veel mayonaise!) kan je mij altijd heel erg blij maken. Mijn crush is mijn vriendje Mauro. Vier jaar geleden gaf ik leiding aan de lieve tippers. Daarna stond ik twee jaar bij die kleinste bengeltjes om vervolgens de tiptiens in toom te (proberen) houden. Dit jaar zijn de kibbelende kwiks aan de beurt, ik heb er super veel zin in om er samen met hen een spetterend jaar van te maken.

LENA

Mijn naam is Lena. Ik ben geboren op 6 mei 2004 en ik woon in Wachtebeke. Ik studeer nu leerkracht lager onderwijs aan Hogent. Ik geef nu mijn tweede jaar leiding aan de kwiks! Mijn lievelingsspel is een een rustige quiz of een leuk stadsspel. Voor spaghetti of sushi mag je mij altijd wakker maken mmmmmh! Mijn celebrity crush is Justin Bieber en mijn echte crush is mijn boyfriend Enrico. Wat ik het liefst doe is tijd spenderen op de chiro en spelen met mijn schattig dochtertje Olivia.

LOTTE

Ik ben geboren op 23 maart 2004 en woon in Zelzate. Ik studeer Graduaat Verpleegkunde en zit nu in mijn eerste jaar hoger. Ik heb niet echt een lievelingsspel want vind alle spelletjes wel leuk, maar als ik 1 moet kiezen is het dikke Berta. Ik vind pizza en frietjes heel erg lekker en hier word ik blij van. Mijn droom is om later nog heel veel te reizen. Ik geef dit jaar leiding in de stoere kwiks.

 

Leiding van de tippers 

CATO

Ik ben geboren op 2 januari 2004 en woon in het oh zo mooie Zelzate. Ik begin dit jaar met mijn eerste jaar industrieel ingenieur. Ik zit al sinds mijn 6 jaar in de Chiro en de wildere spelletjes zijn al sinds dag 1 mijn favoriet! Ik eet zowat alles super graag met uitzondering van courgette en vanille. Mijn grote droom is het verslaan van mijn papa bij armworstelen. Mijn celebrity crush is toch wel de jonge Leonardo DiCaprio ten tijden van Titanic!

LIESELOT

Ik ben geboren op 20 januari 2005 & woon in Overslag. Ik zit in Gent op internaat & doe vrije beeldende kunsten op de Kunsthumaniora Sint-Lucas. Mijn favoriete spelletjes op de Chiro zijn die waar we eens goed vuil worden. Als ik echt zou moeten kiezen is spaghetti mijn lievelingseten & naar de kringwinkel gaan mijn favoriete activiteit. Dit is nu mijn eerste jaar als leiding & dat doe ik bij de tippers!

 

Leiding van de astiens

EMMA V

Ik ben Emma Vermeire. Ik ben geboren op 20 september 2004 en woon in Zelzate. Ik zit in het 7de middelbaar en volg de richting integrale veiligheid in het Lyceum Gent. Ik zit nu in mijn tweede jaar leiding en ik geef dit jaar leiding aan de te gekke astiens!!! Al sinds mijn 6 jaar zit ik in de chiro en ga ik elke zondag me volle plezier naar de chiro! Mijn favoriete spelen zijn droppings, vlaggenroof en stadspelen daar ga ik altijd volledig voor maar ik ben ook altijd wel in voor een rustig middagje knutselen of een filmpje kijken. Mijn celebrity crush is Justin Bieber en mijn lievelingseten is macaroni! Wat ik het liefste doe is afspreken met vriendinnen, een middagje shoppen vind ik ook altijd leuk!

MARIE

Ik ben geboren op 22 oktober 2004 en woon in Zelzate. Ik zit nu in mijn eerste jaar TEW aan de UGent. Ik hou van vlaggenroof en de knutselavond op kamp is ook een van mijn favoriete activiteiten. De maaltijden op kamp zijn mijn lievelingseten. Johnny Depp is mijn celebrity crush. Na de kleinsten te hebben ingetoomd, geef ik dit jaar leiding aan de oudsten, de astiens!

MORGAN

Ik ben geboren op 19 februari 2004 en woon in Zelzate. Op school doe ik de richting GWW. Een actief stadsspel vind ik zeker leuk maar de simpelere spelletjes gelijk afteltikkertje of dunne Berta vind ik zeker ook fijn! Wat ik heel graag eet is pizza of frietjes. In mijn vrije tijd vind ik het altijd leuk om af te spreken met vrienden of te gaan winkelen. Vorig jaar maakte ik elke zondag een leuk dag voor de speelclubs. Dit jaar zijn de astiens aan de beurt!